Jobba hos oss

Vill du vara med och bidra till ett effektivare och grönare jordbruk? Vill du hjälpa lantbrukare att dra nytta av teknikens möjligheter? Tveka inte att skicka in en spontanansökan eller se om vi har några aktuella tjänster ute.

Bli en del av AgriOpt-teamet

Vi på AgriOpt brinner för lantbruk och att ta vara på hur tekniken kan bidra till att göra ett positivt avtryck i samhället. För att tillsammans ha en stabil grund att stå på spelar våra värderingar en viktig roll i det vi gör varje dag.

Trovärdighet

Vi är ett ärligt bolag som är transparenta och pålitliga i det vi gör och kommunicerar. Vi kan lita på varandra både mot externa parter och inom teamet. Ärlighet är den viktigaste ingrediensen i AgriOpts värdegrund. Det kan handla om ärlighet i hur vi använder data eller hur vi kommunicerar med kunder.

Hållbarhet

Hållbarhetsfrågor inom klimat och miljö, att bygga ett långsiktigt och hållbart bolag samt skapa en god arbetsmiljö är alla viktiga aspekter för att bidra till hållbarhet i det långa loppet.

Passion

Vi tror på att få leva ut sin passion vare sig det handlar om problemlösning, skapa användarnytta, jobba med lantbruks- och hållbarhetsfrågor eller göra skillnad för samhället. Det är då det blir roligt och meningsfullt att gå till jobbet varje dag och skapar också en positiv anda i företaget.

Hur är det att jobba på AgriOpt?

Studio Session-048

“AgriOpt är en otroligt rolig och givande arbetsplats med högt till tak och stor möjlighet till påverkan som medarbetare. Kombinationen av att arbeta i en miljö med innovativa tekniska lösningar, trevliga kollegor och sympatiska kunder är för mig idealisk! Att få arbeta med lantbruksfrågor och bidra till ett mer lönsamt och miljövänligt jordbruk är samtidigt mycket givande!”

Axel Trolme

Teknisk säljare

Studio Session-058

“Enligt mig är det bästa med att jobba på AgriOpt den hälsosamma arbetsmiljön, teamkänslan och att jag får använda min kunskap och kompetens till att skapa mening i lantbrukares vardag, samt vara en del i förändringen för hur det digitala kan bidra till ett mer hållbart och miljövänligt jordbruk.”

Josefin Lidh

UX/UI-designer

Lediga tjänster

Vi letar alltid efter nya talanger som vill bli en del av AgriOpt-teamet och hjälpa till för att nå vår vision om ett effektivt och hållbart jordbruk. Ansök genom att maila CV och personligt brev till jobs@agriopt.com så hör vi av oss när det blir aktuellt!

För tillfället har vi inte möjlighet att erbjuda exjobb för studenter eller delta i andra projekt som är del av en kurs på universitetet.

Tjänsten

Vi letar alltid efter nya talanger som vara med i vårt team. Tveka inte att skicka in en spontanansökan med CV, personligt brev och gärna dina betyg! 

Välkommen med din ansökan!

Ansök

Tjänsten

Utvecklare, Linköping, heltid

Vi söker en utvecklare som ..

Vi söker dig

Vi söker dig som..

Att jobba på AgriOpt

På AgriOpt…

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev!

Ansök till jobs@agriopt.com

Tjänsten

Utvecklare, Linköping, heltid

Vi söker en utvecklare som ..

Vi söker dig

Vi söker dig som..

Att jobba på AgriOpt

På AgriOpt…

Välkommen att ansöka med CV och personligt brev!

Ansök

Tjänsten

Vi letar som sagt alltid efter nya talanger som vara med i vårt team. Tveka inte att skicka in en spontanansökan med CV, personligt brev och gärna dina betyg! Välkommen med din ansökan!

Ansök