OM OSS

AgriOpt AB är ett startup-bolag med visionen att göra avancerad digital teknologi enkel att använda och tillgänglig för alla lantbrukare oavsett bakgrund, teknisk vana eller intresse för teknik. Vi tror att vi tillsammans kan skapa framtidens lönsamma och resurseffektiva lantbruk genom att väva samman lantbrukarnas samlade kunskaper med stora mängder lantbruksdata, artificiell intelligens och optimering.

Med syftet att optimera lantbruket grundades AgriOpt AB i februari 2018 av Isak Nielsen och Linnea Ernebro. För att nå vår vision samt skapa nytta och lönsamhet i lantbruksbranschen utvecklar vi nu ett lättanvänt digitalt beslutsstöd som hjälper lantbrukarna att uppfylla devisen:

Rätt sak – På rätt plats – I rätt tid

Isak Nielsen, PhD

Jag är doktor i reglerteknik och drivs av utmaningen att lösa komplicerade problem med smarta tekniska lösningar. Jag är en ambitiös, noggrann och målmedveten person med ett stort intresse för de agrara näringarna, entreprenörskap och företagande. Genom att driva AgriOpt på heltid förverkligar jag min dröm om att vara verksam i gränslandet mellan teknik och lantbruk, och samtidigt vara med om att bidra till att lösa en av framtidens stora utmaningar!

Kontakta mig gärna via isak.nielsen@agriopt.se för att lära känna mig mer!

 

Linnea Ernebro

Jag är specialistsjuksköterska inom anestesi och gillar utmaningar, är kreativ och tror att det alltid finns något man kan förbättra! Som person är jag entusiastisk, organiserad och noggrann. Djur och natur är områden jag verkligen brinner för. I mitt sidoprojekt med AgriOpt kan jag kombinera mitt intresse för lantbruk och möjligheten att göra ett positivt bidrag till vår gemensamma framtid!

Kontakta mig gärna via linnea.ernebro@agriopt.se för att få veta mer om mig!