En spännande vecka

Nu har ytterligare en vecka passerat för oss på AgriOpt. Det har hänt många roliga saker så vi tänkte uppdatera er med tre saker i detta inlägg på bloggen.

Nya medlemmar i teamet
Denna vecka välkomnade vi Charlotte Bergman och Henok Tesfamariam till AgriOpt. De är studenter vid civilingenjörsprogrammet i Industriell Ekonomi vid Linköpings Universitet och ska göra sitt exjobb hos oss. Charlotte och Henok kommer att hjälpa oss med vår marknadsföring och försäljning genom en marknadsundersökning. Ett stort och varmt välkommen till er! Teamet består nu av nio drivna och energifyllda personer som kämpar på hårt för att leverera nytta och värde till våra kunder. Det är riktigt skoj att se!

Pilotstudier
Vi håller just nu på att förbereda det sista inför höstens pilotstudier som sätter igång om ca två veckor. Under denna veckan har vi börjat ringa runt till de som tidigare har anmält intresse. Många lantbrukare är riktigt engagerade i vårt arbete och det kommer att bli mycket spännande att se vad vi kommer kunna åstakomma tillsammans under denna studie. Om du inte har anmält intresse tidigare men vill vara med så kan du fylla i detta formulär så kontaktar vi dig inom kort.

Investarfrukost
Denna vecka pitchade AgriOpt även på LEADs investerarfrukost med ungefär 10 lokala affärsänglar och investerare som närvarade. Intresset var stort och frågarna var många gällande vår affärsidé, team och tjänst. Vi ser fram emot att fördjupa dessa kontakter inom en nära framtid för att undersöka vilka möjligheter det finns för att skapa starka och givande samarbeten i framtiden.

Nu tar vi en välförtjänt helg och vilar upp oss inför en ny spännande vecka. Glöm inte att följa oss genom vårt nyhetbrev eller via sociala medier för att inte missa nya spännande saker som händer i företaget.