Nu tar vi helg efter en intensiv men väldigt givande vecka!

Vårt arbete för att skapa en effektiv och hållbar växtodling genom att kombinera lantbrukares erfarenheter med insikter ur data med hjälp av skräddarsydd AI pågår för fullt. För varje dag som går lär vi oss mer om våra kunders behov, hur vi kan hjälpa dem i deras vardag och framförallt hur vi kan skapa värde för dem, på riktigt!

Under veckan har vi startat igång vår pilotstudie tillsammans med fantastiska lantbrukare som vill se en förändring i lantbruket och är nyfikna på hur vi kan skapa värde ur all den data och dyra utrustning de har tillgängligt.

Samtidigt har en del av teamet varit på plats på Ultuna Näringslivsdag och ställt ut tillsammans med Vreta Kluster. Intresset från studenterna är stort och vi ser fram emot att skapa relationer med framtidens agronomer redan idag.

En annan del av teamet har varit på plats på en av världens största mässor för lantbruksteknik – AgriTechnica i Hannover. Mässan bjöd på många trevliga och givande möten med såväl ledande aktörer i branschen som andra startups. Extra roligt är det att se att den prototyp som testas i vår pilotstudie ligger i absoluta framkant när det gäller analys av växtodlingsdata. Vi kan till och med erbjuda våra pilotkunder insikter i datamaterialet på helt nya sätt som inte presenterats av någon annan!

Ha nu en riktigt trevlig helg alla!