Nu är första pilotstudierna igång!

Under dagen har vi på AgriOpt äntligen startat igång den första pilotstudien av prototypen till vår efterlängtade digitala assistent. Pilotstudien är ett viktigt steg för oss för att få in kommentarer och synpunkter så att vi kan skapa en så bra assistent som möjligt. Vi ser fram emot givande dialoger tillsammans med alla inblandade.

Under den första pilotstudien har vi begränsat oss till enbart ett tiotal lantbrukare i Östergötland för att få en smidigt lansering och för att kunna erbjuda bra support på plats. Vi har dock redan många fler intresserade lantbrukare från hela landet. Vi kommer därför öppna upp för fler lantbrukare i hela landet under nästa pilotstudie som inleds efter sommaren. Detta är något som Isak Nielsen, VD på AgriOpt, ser mycket positivt på:

”Det är riktigt kul att många är intresserade av vår pilotstudie. Det visar på ett stort intresse och behov av lösningar som dessa hos lantbrukarna.”

Vill Du vara med och forma framtidens smarta lösningar i lantbruket? Anmäl dig då till att delta i våra kommande pilotstudier genom att fylla i en ansökan . Det finns också mer information att hitta på AgriOpts hemsida och via våra sociala medier på Facebook, LinkedIn och Instagram.